Xbikes

Nieuwsbrief

xbikes zele

 • Ervaring
 • Ruim aanbod
 • Fiets op maat
 • Kwaliteit
 • Promo's

 

 

 

- XBIKES beschikt over  XBIKES.BE WEBSHOP hier vindt je nieuwigheden en promotie .

- En de nieuwe informatie site  http://www.xbikes-info.be/  hier zijn alle producten te zien

die we in de winkel verkopen

Ervaring

xbikes verkoopt en herstelt sinds 1993 fietsen in Zele. Ondertussen is xbikes als fietsenwinkel zele een gevestigde waarde geworden in de regio. Door de jarenlange investeringen in materiaal en kennis beschikt xbikes over de nodige bagage om alle klanten de beste service te bieden.  

Top

 

Aanbod

Het aanbod is groot. Zowel voor de doordeweekse fietser als de sportieve biker is er een ruim aanbod.

  Bij de klassieke fietsen vind je merken terug als Trek en Oxford. Voor de twijfelaars heeft xbikes een aantal hybride fietsen in de winkel staan.

 Xbikes heeft een groot aanbod van mountainbikes en koersfietsen. Voor elke sportieve biker staat er een model klaar. Zowel starters als meer ervaren bikers vinden hier in hun prijsklasse zeker een fiets!


De allerkleinsten worden natuurlijk niet vergeten.  Bij Xbikes vind je dan ook maar ook schitterende kinderfietsen. De schoolgaande jeugd zal hier een knappe, degelijke en veilige fiets vinden! Voor de kleine flandriens zijn er natuurlijk ook een aantal sportieve kinderfietsen te krijgen .


Natuurlijk geen fiets zonder helm, pomp, schoenen, banden, herstelmateriaal, onderhoudsmateriaal, slot, ... De winkel beschikt over een ruim aanbod aan fietstoebehoren!

 

 • Klassieke fietsen: Trek en Oxford

 • Kinderfietsen: Trek, Oxford, cube

 • Koersfietsen: Trek, Ridley, Cube

 • Hybride fietsen: Trek, Oxford,Cube

 • Mountainbikes: Trek, Cube, Ridley

 • Toebehoren: Shimano, Sram, Michelin, Pro, Mavic, Campagnolo, ...


Top

 

Fiets op maat

Wie een mountainbike of koersfiets koopt, wordt vooraf uitgemeten.  Een fiets op maat is zeer belangrijk. Het voorkomt een heleboel klachten! Wie zijn droomfiets niet vindt in de winkel, kan zijn eigen droomfiets samen stellen. Een aantal kaders kunnen volledig naar wens worden afgemonteerd!


Top

 

Kwaliteit

Door de jarenlange ervaring met fabrikanten van frames en onderdelen, beschikt Xbikes over een kwalitatief hoogstaand aanbod. Topmerken als shimano, sram, campagnolo worden steeds gebruikt bij het monteren van fietsen.  Xbikes  werkt enkel met alom gekende merken met een goeie reputatie. De kwaliteit primeert!


Top

 

Promo's

Regelmatig heeft Xbikes een aantal mooie promo's in de winkel staan. Demo fietsen (testbikes; slechts enkele keren op gereden), eindereeks kortingen, interessante promo-pakketten, ... Neem zeker regelmatig eens een kijkje op de promo pagina. Je kan hier koopjes doen!


Top


HomeHome

Mandje  

Uw mandje bevat geen producten.